OVERSTIM S AFFUTÂGE Tone-up

  • -15%
  • 折扣 15%
OVERSTIM'S AFFUTÂGE
  • OVERSTIM'S AFFUTÂGE

OVERSTIM S AFFUTÂGE Tone-up

最後庫存

作為低熱量飲食一分子 有助於減肥
綠茶 蔬菜膠囊
非常適合想要恢復體能體重嘅運動員

$187.00
$220.00
QTY
 

安全政策

 

Delivery policy

 

Return policy

銳化補充劑含有 konjac 葡萄糖甘南, 有助於減肥作為低熱量飲食嘅一分子。
與 regeprot 同 bcaa 聯合服用, etuage 補充劑係希望恢復其體能體重嘅運動員不可或缺的盟友。
你知唔知?
konjac, 或非變形植物, 是原產於亞洲的植物。 亞洲人使用超過两千年作為治療性食物, 在西方都幾被稱為膳食補充劑。 食欲抑制劑 konjac 纖維含量高, 但熱量低, 係減肥嘅盟友。

使用:
有益嘅效果係每日三劑1克的葡萄糖南, 在飯前同作為低熱量飲食一分子服用1至2杯水。
即, 2 粒早、中午同夜晚 15天, 必要時更新。
在頂部銳化嘅5個技巧:
1. 銳化期嘅理想持續時間
銳化期嘅理想持續時間為十五日。 在此期間, 培訓量應逐漸減少 (約 50%), 同時保持高強度同具體嘅訓練。 這會令你既身體恢復和提高你既表現。


2. 每年有多少銳化周期?
每年2次磨練就夠了: 運動員每年只達到一两次最佳健身狀態。


3. 小心對集上上嘅壓力
禁食, 特別是在早晨, 需要真正的知識水平, 並讓你在低血糖的巨大風險。 最好係離開同清淡嘅早餐或點心由斯波德杰, 以武裝自己努力嚟。

4. 不要太乾燥
係尖銳嘅, 但唔好太多。 太多的減肥同測試前太快可以降低你 D 肌肉質量, 令你疲憊不堪。 減少你的脂肪質量, 同時保持你瘦既質素, 以免削弱你的身體。


5. 避免飲酒, 揀綠茶或銳化!
在訓練期間同銳化期間, 不應允許飲酒。 揀綠茶, 由于其高水平嘅咖啡因同維他命 c, 將有助於你減少疲勞, 促進減肥。
銳化補充, 包括 konjac 葡萄糖同綠茶就系你嘅盟友, 以恢復你的健身重量!

 

成分:
康尼亚克·格卢科南, 根莖 (植物科诺法鲁斯科尼亚克科) (霍斯 ue), 葉綠茶的水性提取物 (卡梅利亚西尼西 (l.) 昆策) *, 马尔托德特维林 *, 植物起源膠囊. ·有機農業的原料。

6粒 (每日部分) 營養分析
綠茶300毫克
格卢科南由科尼亚茨 3 g

 

商品資料

Exp Date
5/2022

具體參考